VÅR VISJON OG VERDIER

Totalmann.no verdier og visjon

Vår visjon

Totalmann.no er en Norsk nettbutikk med lager i Norge. Vi sender alltid fra vårt lager i Norge uten toll aller ekstra avgifter. Produktene vi selger er en kombinasjon av produkter som er importert fra kvalitetsprodusenter med lang fartstid i kosttilskuddbransjen, og produkter kjøpt fra Norske grossister. Du kan alltid stole på at vi har gjort våre undersøkelser før vi tar inn et produkt fra en produsent

Hovedvisjonen til totalmann.no er å tilby et utvalg av essensielle kosttilskudd som har relevant forskning bak seg og som kan dokumentere en effekt på det som vil oppnås ved inntak. Produktene vi forhandlere er i hovedsak rettet mot personer som ønsker å ta helsen sin seriøst. Om du har problemer med overvekt, muskelstap, lavt energinivå eller dårlig libido, har vi garantert produkter som kan hjelpe deg. Hvis du er i generelt bra form, men ønsker å ta fitnessen din til et nytt nivå har du også kommet til rett plass. 

På de aller fleste nettbutikker som selger kosttilskudd vil du se et enormt utvalg av kosttilskudd som har liten til ingen effekt.Mesterparten av disse produktene er laget med ingredienser som har lite forskningsbasert grunnlag og er i bunn og grunn bare overpriset placeboeffekt. På totalmann.no vil du se et lite  kvalitetsutvalg av essensielle produkter, men til gjengjeld kan de fleste produktene vi forhandler vise til effekt hos mennesker i studier. 

Vi ønsker at de som kjøper produktene våre blir fornøyde og kommer tilbake gang på gang. Vi ser ingen poeng i å selge masse produkter som ikke har effekt. Vi ønsker tilby et gjennomtenkt kvalitetsutvalg som du kan kjøpe gang på gang med samme resultat.