Forhandlere

Totalmann.no er en Norsk nettbutikk med lager i Norge. Vi sender alltid fra vårt lager i Norge uten toll aller ekstra avgifter. Produktene vi selger er en kombinasjon av produkter som er importert fra kvalitetsprodusenter med lang fartstid i kosttilskuddbransjen, og produkter kjøpt fra Norske grossister. Du kan alltid stole på at vi har gjort våre undersøkelser før vi tar inn et produkt fra en produsent. Under kan du lese litt mer om de enkelte produsentene. 

 

SWANSON EUROPE

Dette er en trygg og erfaren produsent som har levert potente kvalitetsprodukter til det europeiske og amerikanske markedet i mange år. Produktene er ferdig importert til EU, slik at du ikke trenger bekymre deg for toll eller lang leveringstid. Vi sender alltid varene fra vårt lager i Norge.

https://swansoneurope.com/about-us.html

LIFE EXTENSION

Med produktene fra LIFE EXTENSION kan du stole på produkter av høyeste kvalitet støttet av vitenskap, formulert med kun de beste ingrediensene. Men dette er mer enn bare en kosttilskuddsprodusent - LIFE EXTENSION®-merket ønsker å være din partner for bedre helse. Så når du putter noe i kroppen din, bør du ha full tillit til at du får de ernæringsmessige fordelene kroppen din fortjener.

https://www.lifeextensioneurope.nl/brands/life-extension/

SELF Omninutrition

Leverer kvalitetsprodukter som er produsert under streng kvalitetskontroll og i et miljø som følger GMP og HACCP-standarder. Produktene er merket dem med "Q label" som betyr Kvalitets Godkjent og står for høy kvalitet og doping-fritt innhold.

Deres ønske om å produsere kosttilskudd av høyeste kvalitet, kombinert med en kontinuerlig søk og direkte kontakt med produsenter / selskaper fra hele verden førte til Self Omninutrition i dag kan tilby et stort utvalg av både kontrollerte og trygge produkter til konkurransedyktige priser. Selskapet har blitt en av de ledende merkene i bransjen.

TREC NUTRITION har mottatt sertifikat utstedt av den sveitsiske SGS, som regnes som den beste i verden når det gjelder bedrifts sertifiseringer.De samarbeider med laboratorier, ernæring fysiologer, idrettsleger og anerkjente utøvere. De har på denne måten skapt et tilbud av produkter av høyt internasjonalt nivå som tilfredsstiller behovene til de som ønsker å bli profesjonelle.De er veldig strenge på overholdelse av regelverk knyttet til ernæring, samt sanitære og hygieniske krav. All drift i selskapet samsvarer med kravene i ISO 9001 og ISO 22000 i form av "produksjon, og salg av næringsmidler til spesielle ernæringsmessige formål og kosttilskudd". Kvalitetsnivået på produkter og overholdelse av «Good Hygiene Practices» og «Good Manufacturing Practice» (GHP, GMP) oppfyller selv de strengeste farmasøytiske produksjonskrav.